Wilt u ook meer voor senioren kunnen betekenen?

Terug naar overzicht

Werkt u momenteel al in de zorg maar mist u de persoonlijke band? Of bent u mantelzorger (geweest) voor uw eigen ouders? Misschien wordt u dan wel het hart van onze organisatie of terwijl ‘CAREGiver bij Home Instead Thuisservice Den Haag’!

Als CAREGiver maak je het leven van de senior aangenamer waardoor de mogelijkheid ontstaat om langer thuis te blijven wonen. Thuis waar de herinneringen liggen, in de eigen vertrouwde omgeving.

Ons CAREGiverschap is verdeeld in drie verschillende takken:

  • Metgezelschap / individuele begeleiding
  • In & Om het huis
  • Persoonlijke verzorging

Binnen Home Instead kijken we niet puur naar vraag en aanbod. De klik is voor ons het allerbelangrijkste. Volgens CAREGiver Suzanne is dat precies wat haar baan zo mooi maakt.

‘Ik vind het heel fijn dat ik bij Home Instead de tijd krijg om mij te verdiepen in de klant, mij in te leven in hun situatie, de tijd heb om te luisteren. Dat ik het tempo, de rituelen en de dagindeling van de klant mag volgen, geen tijdsdruk, geen stress! Gewoon liefdevolle rustige aandacht’

Om in aanmerking te komen als CAREGiver heeft u geen vooropleiding nodig. Na de selectieprocedure volgt u een intensieve training waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht en betekenisvolle ondersteuning, zowel op praktisch- als emotioneel niveau. Op deze manier bent u in staat om het beste uit uzelf, maar vooral ook uit de senior te halen!

Bent u woonachtig in Den Haag en geïnteresseerd om parttime aan de slag te gaan als CAREGiver? Dan komen we graag met u in contact. Vul hier ons online sollicitatieformulier in.

 

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.