Liefdevolle zorg bij u thuis

Wij zijn er voor u!

Dit uitgangspunt is de kern van onze dienstverlening. Wij zijn er voor u als senior, voor u als partner en voor u als zoon of dochter. U staat centraal en wij zorgen ervoor dat u zelf of uw dierbare naaste zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Ook wanneer het met de gezondheid of de situatie moeilijker wordt. Dan zoeken wij samen met u naar oplossingen thuis waarbij uw voorkeuren richtinggevend zijn. U wilt bijvoorbeeld graag zelf bepalen hoe u uw dag indeelt, wanneer u naar bed gaat en op wilt staan, wat en wanneer u eet. Dat kan bij ons! Onze klant-coördinator maakt hierover afspraken die passen bij uw situatie. Wij komen wanneer u dat wenst en bieden de aandacht en zorg die u fijn vindt, door CAREGivers waarbij u zich prettig voelt. Onze CAREGivers zijn ervaren en goed getrainde professionals die werken vanuit het hart en hun werk steeds afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wat kunnen we voor u als senior betekenen?

In de praktijk gaat het vooral om een combinatie van ondersteuning en zorg met liefdevolle aandacht. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet. Zeker niet in situaties waarbij sprake is van kwetsbaarheid, zoals bij dementie of bij ernstige lichamelijke beperkingen. Door de wijze waarop wij, individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging bieden kunt u langer veilig thuis wonen, met behoud van eigen regie en persoonlijke integriteit. Dat is wat wij voor u willen betekenen: zorgen dat u langer, veilig en vitaal thuis kan blijven wonen, ook als het moeilijker wordt!

Wat kunnen we voor ú als betrokken familielid betekenen?

Omdat u wekelijks of misschien zelfs dagelijks bij uw  vader, moeder of familielid thuis langsgaat om te helpen en daarbij tijd tekort komt. Omdat u zich wellicht grote zorgen maakt of het allemaal wel goed gaat. Daarbij komt dat u zelf ook een druk eigen leven heeft waarbij u uw tijd moet verdelen tussen uw gezinsleden, werk en privé activiteiten. In dat geval kunnen wij uw zorgtaak verlichten door mantelzorgtaken over te nemen en uw dierbare familielid te ondersteunen. Zodat u tijd en energie overhoudt voor uw eigen leven. Zo zorgen wij er ook voor dat u weer gewoon partner, dochter of zoon kunt zijn.

Download hier onze algemene brochure in pdf formaat.

REALISATIE WEBSITE ANEKIO