Dag van de ondernemer 2022

Terug naar overzicht

Op de dag van de ondernemer zetten we graag de Franchiseondernemers in het zonnetje. Dankzij hun gepassioneerde inzet en enthousiasme maken we samen onze ambities waar. Verbonden door de visie en kern- en merkwaarden van Home Instead. Onderscheidend door het lokale karakter. Met ondernemers die lokaal precies weten wat de wensen en behoeften zijn. Die samenwerken met zorgprofessionals uit de omgeving en inhaken op lokale initiatieven. Met CAREGivers die uit de buurt komen. Zo maken we samen, met vertrouwen, het verschil vanuit het hart. Benieuwd hoe de Franchiseondernemers, met wereldwijde kennis, lokaal het verschil maken? We lichten graag enkele verhalen uit!

“Wanneer de situatie het toelaat nemen de CAREGivers de klant mee naar plaatsen die voor hen belangrijk zijn geweest. Wanneer ik hoor hoe bijzonder dat was realiseer ik me weer dat het echt de persoonlijke aandacht is die het verschil maakt.”

Heleen Troost – Home Instead Thuisservice ’t Gooi

“Het typische van Meerlanden-Bollenstreek zie je ook terug in onze vestiging. Zowel in Haarlemmermeer als in de Bollenstreek heerst een sterke no-nonsens sfeer. Heel direct gezegd: mouwen opstropen en aan de slag, waarbij aandacht en tijd voor de senior centraal staan. We lopen graag een stapje harder om zaken vlot en direct te regelen. Op deze manier kunnen we snel schakelen en zijn we in staat om op korte termijn ondersteuning te bieden of op te schalen wanneer dit nodig is.”

Gerard Bakker - Home Instead Thuisservice Meerlanden-Bollenstreek

Het echte Alkmaarse. Dat zie je ook terug in onze vestiging. We hebben een lokaal karakter. Onze klantcoördinatoren zijn opgegroeid en werkzaam geweest in deze omgeving (dagbesteding, ziekenhuis e.d.). Dat voelt vertrouwd voor de senior en maakt dat we makkelijk kunnen schakelen. We hebben een open cultuur; transparantie en eerlijkheid vinden wij erg belangrijk.

“Doe maar lekker gewoon, dan doe je al gek genoeg!”

De bekende Noord-Hollandse nuchterheid zie je zeker bij ons terug.

Marco en Babette Groffen over Home Instead Thuisservice Alkmaar

Benieuwd naar andere verhalen van Franchiseondernemers? Lees hier ook het verhaal van Tim Schwencke – Home Instead Thuisservice Den Haag en Janneke en Bas Leijden van Amstel van Home Instead Thuisservice Waterland.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.