Dag van de ondernemer

Terug naar overzicht

Het is vandaag de dag van de ondernemer! Een mooie gelegenheid om de franchiseondernemers in het zonnetje te zetten. Want dankzij hun gedrevenheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen kunnen we samen onze ambities waarmaken. Zo zorgen we er met elkaar voor dat senioren zo lang mogelijk, veilig en prettig, thuis kunnen blijven wonen op een manier zoals zij deze zelf graag zien. Maar wat drijft de franchiseondernemers eigenlijk om een verschil te maken in de wereld van ouderenzorg? Op de dag van de ondernemer lichten we graag enkele verhalen uit. 

Gerard Bakker over de groei van Home Instead Thuisservice Amstelland en Home Instead Thuisservice Meerlanden-Bollenstreek:
“Het allermooiste is om het bedrijf te zien groeien doordat de basis klopt. Tevreden klanten en medewerkers zorgen voor groeiende bekendheid. Deze naamsbekendheid leidt weer tot nieuwe tevreden klanten enzovoort. In vorige banen en in mij studie heb ik geleerd dat de beste reclame mond-tot-mondreclame is en dat zie ik nu dagelijks in praktijk gebracht bij ons mooie bedrijf.” Lees hier zijn hele verhaal.

Willem Jan Ponsen van Home Instead Thuisservice Friesland vertelt over de kracht van tevredenheid:
“Onze drijfkracht is om dagelijks te bewijzen dat wij echt het verschil kunnen maken voor de senioren, mantelzorgers en families. Alle positieve reacties over de aandacht en liefdevolle zorg van onze mensen, geven ons een enorme boost en het vertrouwen dat wat we ons werk goed doen. Bovendien zorgen de betrokkenheid en gedrevenheid van de CAREGivers ervoor dat we het vertrouwen hebben dat we nog veel meer senioren in onze regio kunnen ondersteunen.” Lees hier het volledige verhaal.

Tim Schwencke, over de eerste klant van Home Instead Thuisservice Den Haag:
De eerste klant staat op mijn netvlies gebrand. Zo trots als een pauw was ik! Het eerste bezoek deed ik zelf. Mevrouw deed open met een grote glimlach, dat is waar het allemaal voor mij begon. De oprechte glimlach dat is waar we het vandaag de dag nog steeds voor doen als team!” Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier.

Angelino Martens over de drijfkracht van Home Instead Thuisservice Apeldoorn:
‘‘Onze kracht is dat we direct klaar staan voor de klant. We willen in positieve zin verrassen door afspraken zo snel mogelijk in te plannen en door de contacten snel en laagdrempelig te laten zijn. Ook de CAREGivers dragen deze boodschap met zich mee, waardoor we vrijwel altijd dezelfde dag of binnen afzienbare tijd kunnen starten.’’ Lees hier verder…

Suzanne Verploegen van Home Instead Thuisservice Eindhoven volgde haar hart en besloot om franchise ondernemer te worden:
Suzanne werkte jarenlang als (hoofd)verpleegkundige, totdat ze haar hart volgde en zelf ging ondernemen. Dit gaf haar de kans om persoonlijke aandacht op de eerste plaats te zetten, zo vertelt ze: “Nu kan ik ervoor zorgen dat senioren de aandacht krijgen die ze nodig hebben om de dingen te doen op de manier die zij willen en zoals zij het gewend zijn. En het belangrijkste is dat dit gebeurt op de plek waar iedereen het liefst wil zijn, namelijk thuis! Thuis is waar je je veilig en vertrouwd voelt.” Lees hier het hele verhaal van Suzanne.

Zelf franchiseondernemer worden?
Ben jij ook van mening dat ouderenzorg anders kan en speel je met de gedachte om te gaan ondernemen? Word franchiseondernemer bij Home Instead Thuisservice! Het franchise ondernemerschap bij Home Instead is een optimale combinatie tussen lokaal ondernemerschap, nationale ondersteuning en wereldwijde ervaring. Meer weten? We vertellen je er hier graag meer over.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons gerust met uw vragen of bekijk onze vacatures.