Franchiseondernemer profiel

Ben jij ook van mening dat ouderenzorg in Nederland anders kan en speel je met de gedachte om te gaan ondernemen?

Word dan franchiseondernemer bij Home Instead Thuisservice!

Het franchiseondernemerschap bij Home Instead is een optimale combinatie tussen lokaal ondernemerschap, nationale ondersteuning en wereldwijde ervaring. Je zorgt ervoor dat senioren zelfstandig kunnen blijven wonen in hun vertrouwde woonomgeving waarbij je hen individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging biedt.

In de afgelopen jaren heeft Home Instead, met vestigingen door het hele land, bewezen dat het concept een succesvolle en vernieuwende toevoeging is op het gebied van zorg thuis voor senioren. Het is onze ambitie om Home Instead verder uit te bouwen tot een organisatie met een volledige landelijke dekking.

Om dat te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar mensen met lef, ambitie en ondernemerszin die klanten centraal stellen vanuit een warme en persoonlijke benadering. Je bent een commerciële doorzetter en geeft sturing aan de CAREGivers en het supportteam op de vestiging.

Franchiseondernemerschap binnen het Home Instead concept houdt in:

  • Zelfstandig ondernemerschap
  • Exclusief rayon op basis van het aantal inwoners
  • Intensieve training en ondersteuning bij de start
  • Permanente professionele ondersteuning door de franchisegever op gebied van opleidingen, automatisering, marketing & communicatie, bedrijfsvoering, financiering, personeelsbeleid en kwaliteitsprogramma’s
  • 60–150 medewerkers in loondienst bij een ‘volwassen’ franchise
  • Franchiseperiode van vijf jaar met de optie tot verlenging met vijf jaar
  • € 30.000 instapfee
  • 8% maandelijkse royalty fee op basis van gerealiseerde omzet, inclusief marketingactiviteiten.

Wilt u meedoen?

Wilt u samen met ons als franchiseondernemer de uitdaging aangaan om het succes van Home Instead verder uit te bouwen? Stuur dan een e-mail naar info.franchise@homeinstead.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk informatie toe.

Meer lezen over franchiseondernemer worden.