Raad van Advies

De Raad van Advies is een klankbord-adviesorgaan voor de directie van Home Instead Thuisservice Nederland dat op individuele en/of collectieve basis kritisch meedenkt en meekijkt met de interne en externe ontwikkeling van Home Instead als vernieuwende franchiseorganisatie binnen de thuiszorg in Nederland. De Raad van Advies heeft geen formele rol binnen de organisatie en is ook geen toezichthoudend orgaan.

Raad van Advies Home Instead Thuisservice Nederland

 

Marc Wortmann

Met groot verdriet en verslagenheid berichten we dat Marc Wortmann op maandag 15 augustus geheel onverwacht is overleden.

“Door mijn werk in de wereld van dementie ben ik een grote voorstander geworden van persoonsgerichte en op maat gemaakte zorg. Dit gebeurt helaas op veel plaatsen niet en daarom wordt er veel over geklaagd. Bij Home Instead zie ik de ambitie om dit maatwerk wel te leveren, de medewerkers op te leiden en de wensen van de klant centraal te stellen. Dat spreekt mij erg aan en daarom ben ik graag lid van de Raad van Advies.”

Marc Wortmann is sinds 1 januari 2019 lid van de raad van advies van Home Instead Nederland.

Marc is bekend als voormalig directeur van Stichting Alzheimer Nederland en als voorzitter van het NGF, de beroepsvereniging van fondsenwervers. Daarna heeft hij ruim 10 jaar gewerkt vanuit Londen, waar hij werkzaam was als directeur van Alzheimer’s Disease International (ADI), een internationaal overkoepelend orgaan van 90 Alzheimer verenigingen en organisaties uit alle delen van de wereld. Na tien jaar als ADI-directeur is Marc nu actief met de Marc Wortmann Consultancy. Hij adviseert organisaties op het gebied van strategie, bemiddeling en fondsenwerving. Met zijn langdurige internationale loopbaan is hij een leidend expert op het gebied van zorg bij dementie, chronische ziekten, langdurige zorg en ouderenzorg.

     

Erik de Boer

“Hulpverlening aan ouderen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen is sterk in ontwikkeling. Het franchise-concept van Home Instead biedt lokale zorgverleners een professionele organisatie op het gebied van bedrijfsvoering, zorgverlening en kennisoverdracht, zodat zij zich optimaal kunnen focussen op het geven van betaalbare zorg aan ouderen. Het is geweldig om vanuit de Raad van Advies een bijdrage te mogen leveren aan de verdere ontwikkeling van deze onderneming.”

Erik de Boer is sinds 1 januari 2017 lid van de Raad van Commissarissen van Home Instead Thuisservice Kennemerland en sinds 1 januari 2019 lid van de Raad van Advies van Home Instead Thuisservice Nederland.

Erik de Boer heeft ruime ervaring in seniormanagementposities in projectontwikkeling van renewable energy, zakelijke diensten, softwaretoepassingen, digitale media en gezondheidszorg. Erik heeft een bewezen staat van dienst in start-up, turn-around en projectmanagement situaties. Momenteel is hij Managing Partner van Investri Offshore, dat projectontwikkelingsdiensten op het gebied van duurzame energie biedt, waarbij het zich met name richt op offshore-windenergie. Recent in samenwerking met Van Oord is Borssele 3 en 4 gerealiseerd, een van de grootste windparken ter wereld.

     

Edgar Keehnen

“Ik beschouw Home Instead als een fantastische formule om met de essentie van persoonlijke aandacht een bijdrage te leveren aan het geluk van ouderen in Nederland.”

Edgar Keehnen is sinds 1 januari 2019 lid van de Raad van Advies van Home Instead Thuisservice Nederland.

Edgar Keehnen is met zijn bureau Grey Ocean actief op het gebied van conceptontwikkeling, marktonderzoek, marketingadvies en marketingcommunicatie voor de 50-plus markt. Hij verzorgt lezingen over de ouderenmarkt en op basis van de wetenschap geeft hij antwoord op de vraag waarom ouderen zich gedragen, denken en voelen zoals zij doen. En op basis van de praktijk wat dat vanuit de marketing dus concreet betekent, hetgeen hij vertaald heeft in de Grey Ocean Strategies. Voordat Edgar zich specialiseerde in de ouderenmarkt werkte hij als Director Marketing, Sales & Customer Service bij onder andere American Express en OHRA Verzekeringen. Edgar is mede-auteur van verschillende boeken en in 2018 verscheen zijn meest recente boek Grey Ocean Strategy, How to exploit the biggest market ever with agewise marketing. Hij is tevens als docent Strategie, Innovatie en Marketing verbonden aan de Hoge Hotelschool Den Haag en als docent marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Zijn favoriete quote: “Life goes so fast so always have your desert first!”

     

René Savelberg

“In een samenleving die steeds chaotischer wordt en steeds sneller verandert is Home Instead voor velen een uitkomst. Met heldere uitgangspunten en een geweldige groep geëngageerde en getalenteerde ondernemers en medewerkers biedt Home Instead voor velen een unieke toegevoegde waarde. Ik vind dit heel belangrijk en draag daar graag mijn steentje aan bij.”

René Savelberg is sinds 1 januari 2019 lid van de raad van advies van Home Instead Nederland.

René heeft ruim 25 jaar ervaring als ‘Business Accelerator’ en wordt gezien als een van de meest vernieuwende managementdenkers van dit moment. Na zijn opleiding in Nederland en de V.S. werkte hij 14 jaar bij McDonald’s Nederland, waarvan 7 jaar als Algemeen Directeur. Ook heeft hij als partner en ondernemer diverse bedrijven in Nederland, Spanje en de V.S. opgericht, waar hij ook jarenlang heeft gewoond. In 2010 is René McSense Business Accelerators gestart, een groeikrachtbureau dat ondernemingen en organisaties begeleidt op het gebied van cultuurverandering en groeiversnelling. Hij is daarnaast actief als keynote speaker, publicist, netwerkorganisator en is auteur van het managementboek ‘Het Geheim van Groeikracht’.