De Home Instead Thuisservice ‘Butler’ voor speciale gelegenheden

Terug naar overzicht

Van een gewone verjaardag een bijzondere ervaring maken? Dat kunnen we met een gerust hart overlaten aan onze CAREGivers (zorgverleners). Afgelopen week bracht één van onze CAREGivers met veel plezier en geheel in stijl de felicitaties over. Met als resultaat een zeer verraste klant: “Mijn vaste CAREGiver Uwe, die op mijn verjaardag in een butler-outfit verschijnt, dat is bijzonder zeg!”

De Home Instead ‘Butler’ nam zijn rol zeer serieus en serveerde de jarige vanaf een zilveren dienblad met hagelwitte handschoenen. Aan niets ontbrak het; een mooie fles Prosecco, begeleid door een heerlijke kaas en notenmelange.
Het meest vermakelijke was absoluut de dienstbel. Met één rinkeltje van de bel, werd de jarige op zijn wenken bediend. Ook het verjaardagsbezoek kwam niets te kort. Zij werden met veel elan ontvangen. Waarna het bezoek kon genieten van de thee met patisserie. Aan alles was gedacht door CAREGiver Uwe. De jarige, zijn vrouw en het bezoek vonden het fantastisch. Een geslaagde verrassing.

Persoonlijk

Dit verjaardagskado, met een kleine knipoog, is een prachtig voorbeeld van de vele speciale momenten tussen onze CAREGivers en de klanten. Persoonlijke dienstverlening die het verschil maakt. Gewaardeerd door de klanten en gegeven door CAREGivers met grote persoonlijke betrokkenheid. “Het was erg leuk om te doen en het zijn ook hele leuke momenten met elkaar”, sluit de ‘Butler’ CAREGiver trots af.

De CAREGiver

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De ondersteuning die wordt verleend is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de specifieke individuele wensen van de klant en zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden zij ook meer intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en andere chronische aandoeningen.

Home Instead Thuisservice ‘Butler’ Uwe, tot uw dienst.
Home Instead Thuisservice ‘Butler’ Uwe, tot uw dienst.