Directe communicatie mogelijk tussen zorgverlener en senior met de voordelen van een moderne tablet, op een manier die iedereen snapt!

Terug naar overzicht

Slimme inzet van nieuwe technologie kan helpen om ouderen zich veiliger te laten voelen, schrijft de Patiëntenfederatie. De inzet van digitale toepassingen waarmee naasten en/of professionals op afstand de gezondheid of veiligheid kunnen monitoren helpen daarbij.

Als Home Instead willen we graag de uitdaging aangaan om onze persoonlijke zorg en ondersteuning nog beter te maken door deze te koppelen met de unieke gebruiksmogelijkheden van Memory Lane. Daarnaast willen we met de inzet van Memory Lane senioren en hun dierbaren helpen om op een prettige en praktische wijze met elkaar in verbinding te kunnen blijven om zo eenzaamheid en sociaal isolement tegen te gaan. Omdat we hier ook echt in geloven stellen we 2000 Memory Lanes kosteloos beschikbaar om in samenwerking met onze partners zoveel mogelijk senioren te ondersteunen.

Memory Lane. De slimme fotolijst die jouw hele familie verbinst

Vaste plek in huis

De Memory Lane staat op een vaste plek in huis en geeft altijd toegang tot de mooiste herinneringen. Het is mogelijk om eenvoudig gebruik te maken van videobellen met een vertrouwde groep familie en zorgverleners. Ook samen bewegen, agenda afspraken beheren, muziek luisteren of video’s van vroeger bekijken is een mogelijkheid.

Technologie als verlengstuk

Vanuit Home Instead Thuisservice geloven we dat technologie de mens nooit kan vervangen, maar dat het wel kan dienen als een doeltreffend verlengstuk van onze huidige diensten.

Meer lezen over slimme technologie voor senioren?

Benieuwd waarom deze vorm van slimme technologie juist voor senioren zo belangrijk is?

Lees hieronder het artikel van ICT & Health.

‘Slimme technologie voor betere communicatie tussen zorgverlener en oudere’