Femke Verheijen en Willem Jan Ponsen openen Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost!

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

Drachten – Op 3 maart 2020 zijn Femke Verheijen en Willem Jan Ponsen de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Friesland Zuid-Oost gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Smallingerland, Opsterland, Heerenveen, Ooststellingwerf en Weststellingwerf.CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gelukkiger en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers begeleiding bij dementie, chronische aandoeningen en ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase.

Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost heeft tijd en aandacht voor senioren

Eigen onderneming

Willem Jan vertelt: “Je wenst iedereen toe oud te worden op de manier die bij je past, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Met de juiste ondersteuning is dit mogelijk. In mijn directe omgeving ervaar ik hoe groot de stap kan zijn om ondersteuning te vragen als men ouder wordt. Senioren willen zelf bepalen wanneer zij ondersteuning nodig hebben en hoe deze eruit ziet en bij voorkeur door een vertrouwd gezicht. Dit is precies waarom wij in de regio Friesland Zuid-Oost starten met een vestiging van Home Instead. Bij ons staat de klantwens voorop.”

“In het ziekenhuis en als mantelzorger heb ik geleerd om de mens centraal te stellen en te luisteren naar wat iemand nodig heeft,” zegt Femke. “Hierbij gaan wij uit van wat mensen wélkunnen. Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Door te werken met een vaste CAREGiver ontstaat een hechte vertrouwensband om zo te zorgen dat zelfstandig en gelukkig thuis wonen mogelijk blijft.”

‘U maakt de keuze, wij maken het verschil!’

Bij ons gaat het om u!

Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten en hun mantelzorgers. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen per week zijn wij er samen met onze CAREGivers voor u. Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil, zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt.

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten te beperken. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels.Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening.  En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

Voor meer informatie bezoek onze website, mail info.frieslandzo@homeinstead.nl of bel 0512-222114.