Top 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties op ZorgkaartNederland

Terug naar overzicht

Home Instead Thuisservice behoort tot de top 10 best gewaardeerde thuiszorgorganisaties op ZorgkaartNederland

Wat een eer! Home Instead Thuisservice is genomineerd voor de Top 2021 van ZorgkaartNederland! Een prachtig compliment, want dit betekent dat Home Instead tot de tien best gewaardeerde organisaties behoort in de categorie thuiszorg op ZorgkaartNederland in 2021. De plek in de Top 2021 is in willekeurige volgorde (er is geen nummer 1 of nummer 10 benoemt) behaalt op basis van het aantal en de hoogte van de waarderingen over het afgelopen jaar.

Het is de derde keer dat ZorgkaartNederland de ZorgkaartNederland Top uitreikt. Voor het eerst doen ze dat aan niet vier, maar vijf sectoren: verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, klinieken. En voor het eerst ook: fysiotherapiepraktijken.

Elke organisatie met dertig of meer waarderingen in 2021 deed automatisch mee voor een plek in de ZorgkaartNederland Top 2021. Zo werden 581 organisaties gewaardeerd met in totaal 23.236 waarderingen in de sector voor organisaties in de zorg thuis.

“We zijn enorm blij met de hoge waardering die de klanten ons geven. Goed luisteren naar wat de klant écht wil en daar vervolgens op een persoonlijke manier invulling aan geven, dat is wat Home Instead dagelijks doet. Samen met de klant, samen met de mantelzorger. Waarbij we graag een stap extra zetten. Geweldig dat dit door onze klanten ook zo ervaren wordt en dit ons een plek geeft in de Top2021 van Zorgkaart Nederland.” – Otto Mak, Directeur Home Instead Nederland

Door mantelzorgers, voor de CAREGivers en het Supportteam

We zien in de ervaringen, die de klant en mantelzorger achterlaten, de waardering voor alle CAREGivers en Supportteammedewerkers. Zij zorgen elke dag voor de juiste ondersteuning bij de senior thuis. De gewaardeerde aandacht en betrokkenheid in de dienstverlening, lezen we vaak terug.

Home Instead op ZorgkaartNederland

Sinds 2019 zijn alle vestigingen van Home Instead te waarderen op het onafhankelijke platform. Met als belangrijkste reden dat we net als ZorgkaartNederland werken aan meer openheid in de zorg. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op het platform delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). Deze waarderingen en ervaringen helpen de mantelzorgers om te bekijken welke mogelijkheden er zijn in de ondersteuning thuis van hun naasten.

Home Instead heeft als organisatie inmiddels 542 waarderingen mogen ontvangen op ZorgkaartNederland. Dat wij nu aan de hand van juist deze waarderingen met een gemiddeld rapportcijfer van een 9,2 zijn genomineerd voor de Top 2021, dat maakt ons meer dan trots! Mede dankzij deze waarderingen en de klanttevredenheidsonderzoeken is Home Instead in staat om te blijven verbeteren en onze dienstverlening nog meer aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van de klant.

Veel dank aan CAREGivers, supportteams en mantelzorgers!

Middels de ZorgkaartNederland Top 2021 staan we met elkaar weer even stil bij wat er goed gaat in de zorg thuis. Graag bedanken we alle medewerkers, CAREGivers en supportteams voor hun dagelijkse inzet bij senioren thuis. En voor de inzet bij het verzamelen van de waardevolle ervaringen en waarderingen.

Onze dank voor iedereen die een waardering heeft achtergelaten is groot! Dankzij jullie inzichten kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren, zodat we elke dag het verschil kunnen maken. En kan de mantelzorger beter de best passende keuze maken.

Vind jij de waarderingen voor onze medewerkers ook zo gaaf? En wil jij ook als CAREGiver elke dag het verschil maken zodat senioren langer thuis kunnen blijven wonen? Solliciteer bij de Home Instead vestiging bij jouw in de buurt.