Home Instead Thuisservice Amstelland breidt werkterrein uit naar de Haarlemmermeer en de Bollenstreek

Terug naar overzicht

Haarlemmermeer – Op 3 mei 2019 heeft Home Instead Thuisservice Amstelland haar werkterrein uitgebreid naar de Haarlemmermeer en de Bollenstreek.

De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de plaatsen: Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Warmond en Voorhout. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van u als klant in uw eigen omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers begeleiding bij dementie, chronische aandoeningen en ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase. De zorg van Home Instead wordt in het algemeen betaald uit bestaande, wettelijke regelingen en kan ook particulier worden afgenomen.

Oost West, Thuis Best

Gerard Bakker, directeur van de vestiging vertelt: “Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen, ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Dit merk ik ook bij mijn moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Zij is het meest gelukkig in haar thuissituatie en wij willen dit voor haar zo lang mogelijk vasthouden. Met de juiste ondersteuning is dit ook mogelijk. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. Als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.”
Manon Röttgering, Klantcoördinator bij Home Instead vult aan: ”Bij ons staan de wensen van de klant voorop en daarom kijken wij altijd of de CAREGiver aansluit bij de wensen en het levensverhaal van de klant. Door te werken met vaste CAREGivers ontstaat een hechte vertrouwensband. Dat spreekt mij aan en dit willen we nu ook aanbieden voor de inwoners van de Haarlemmermeer.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.