Home Instead Thuisservice Brabant Zuid-Oost heeft tijd en aandacht voor senioren

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Brabant Zuid-Oost ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

Nederweert – Op 3 juni 2019 zijn Anne Marie en Stephan van Bussel de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Brabant Zuid-Oost gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Asten, Cranendonck, Deurne, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Someren.CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Nieuwe vestiging

Anne Marie: ”Bij mijn vader hebben we ervaren welke impact het heeft als een senior het thuis verruilt voor een tehuis. Van zijn vertrouwde plek ging hij naar een andere omgeving met onbekenden. Ondanks dat mijn vader in de eigen woonplaats kon blijven, voelde hij zich ontheemd en alleen.

Doordat wij vaste mensen vonden om hem aandacht te geven en leuke activiteiten te ondernemen, had mijn vader opeens ‘nieuwe vrienden’. Zij zorgden voor waardevolle geluksmomenten. Daarom vind ik het fijn dat we met de dienstverlening van Home Instead het mogelijk maken dat andere senioren, langer dan mijn vader, fijn thuis kunnen blijven wonen.”

Stephan: ”Het draait bij ons om ondersteuning met liefdevolle en persoonlijke aandacht. Samen met onze, speciaal geselecteerde en getrainde, CAREGivers maken wij het verschil in het leven van onze klanten met ondersteuning thuis vanuit het hart. Juist wanneer het even niet meer vanzelf gaat. De wensen van de senior en de mantelzorgers zijn voor ons het uitgangspunt van de dienstverlening.”

Welbevinden

We vinden het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.