Herman Holtes start nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in Liemers

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Liemers e.o. ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

DUIVEN – Op 1 maart 2020 is Herman Holtes de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in Liemers en omgeving gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Doesburg, Duiven, Montferland, Oude IJsselstreek, Rheden, Westervoort en Zevenaar. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis, persoonlijke verzorging én individuele begeleiding. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Eigen onderneming

Herman Holtes vertelt: “Ik gun het iedereen om zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woonomgeving te blijven wonen. Home Instead Thuisservice heeft jarenlang de ervaring dat dit een positieve invloed heeft op het welzijn van de mens en in het bijzonder de senior.

Dit is voor mij dé reden om in de Liemers en omstreken te starten met Home Instead Thuisservice. Wij werken vanuit de wens van de klant en zoeken vervolgens een bij de klant passende CAREGiver. Het werken met vaste gezichten draagt bij aan het wederzijdse vertrouwen en zorgt voor een hechte relatie. Daarmee wil ik een bijdrage leveren aan het geluksgevoel van senioren.

Voor mij is het in het werk altijd gegaan om het beste voor de klant te realiseren. De persoonlijke relatie en de mens speelt hierbij een centrale rol. Vanuit vertrouwen werken, een band opbouwen en samen kijken naar mogelijkheden levert het beste resultaat op. Met deze kennis en ervaring ga ik het verschil maken voor senioren. 

Zorg thuis met persoonlijke aandacht en betrokkenheid, zowel praktisch als emotioneel, waarbij de wens en het levensverhaal van de degene die ondersteuning vraagt centraal staan. Deze manier van werken geeft veel rust voor onze klanten en de omgeving. Dat is waar het bij Home Instead Thuisservice Liemers e.o. allemaal om te doen is: Prettig thuis wonen met ondersteuning vanuit het hart.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen, al dan niet met mantelzorger(s), ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening.  En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Herman Holtes via 0316 231 000 of mailen naar info.liemers@homeinstead.nl´╗┐