Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe heeft tijd en aandacht voor senioren

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Noord en Midden Veluwe ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

PERSBERICHT Harderwijk – Op 1 februari 2019 is Froukje Zwaga de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Noord en Midden Veluwe gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Die vanuit deze nieuwe vestiging ook worden geleverd aan senioren in de gemeenten Barneveld, Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant en zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en andere chronische aandoeningen.

Eigen onderneming

Froukje Zwaga vertelt: “Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Met de juiste ondersteuning is dit mogelijk. In mijn directe omgeving ervaar ik hoe groot de stap kan zijn om ondersteuning te vragen als men ouder wordt. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. En als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.

Dit is precies waarom ik in de regio Noord en Midden Veluwe start met een vestiging van Home Instead. Bij ons staat de klantwens voorop en daarom kijken wij altijd of de CAREGiver aansluit bij de wensen van de klant. En door te werken met vaste CAREGivers ontstaat hierdoor een hechte vertrouwensband. Dat spreekt mij aan.

In de zorg en ontwikkelingssamenwerking heb ik geleerd om de mens centraal te stellen en te luisteren naar wat de behoefte aan ondersteuning is. Hierbij ga ik uit van wat mensen nog wel allemaal kunnen. Met deze kennis en ervaring ga ik het verschil maken voor senioren in Noord en Midden Veluwe. Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Om zo te zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.

Wilt u meer informatie of beeldmateriaal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Froukje Zwaga via 06-13763550 of mailen naar info.nmveluwe@homeinstead.nl.