Home Instead Thuisservice wint NFV Franchise Trofee 2021.

Terug naar overzicht

PERSBERICHT

Home Instead Thuisservice wint NFV Franchise Trofee 2021


Home Instead Thuisservice is op dinsdagavond 31 augustus uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee, samen met Kaldi Koffie. Vanwege de COVID-19 maatregelen in 2020 kon de eerdere uitreiking niet doorgaan. Over de periode van 2021/2022 zijn daarom niet één, maar twee winnaars gekozen voor de NFV Franchise Trofee.

De vakjury kwam tot de conclusie dat zowel Home Instead als Kaldi de terechte winnaars zijn, omdat zij beiden dezelfde excellente score behaalden in de 7 hoofdpunten die de vakjury als criteria heeft gesteld.

Erkenning voor franchisenetwerk

“Wij waren al trots op onze nominatie en de winst zorgt vooral voor erkenning en waardering voor ons fantastische netwerk van franchiseondernemers. Zij weten samen met hun teams elke dag weer optimale dienstverlening voor onze klanten te organiseren”. - Otto Mak, directeur Home Instead Nederland

“De winst en toekenning van de trofee is een erkenning voor de dienstverlening die Home Instead biedt aan senioren, naasten, mantelzorgers en betrokkenen”, aldus directeuren Otto Mak en Nicole Wilkes-Kindt van Home Instead Nederland. Uit het juryrapport blijkt: ‘Home Instead is een prachtig voorbeeld van een concept dat binnen 10 jaar een succesvolle franchiseorganisatie weet op te bouwen in Nederland en voorziet ook de voor de komende jaren een gestage groei".

De franchiseformule ondersteunt senioren met individuele begeleiding, praktische hulp en persoonlijke verzorging, zodat ze met behoud van eigen regie langer veilig thuis kunnen blijven wonen. Home Instead heeft 43 vestigingen met ruim 2.300 CAREGivers, die dagelijks senioren thuis ondersteunen. De franchiseformule die in Master is genomen en gestart is in Nederland in 2011 is 10 jaar later genomineerd voor de NFV Franchise Trofee 2021.

“Het is een enorme waardering om zo’n mooie prijs te mogen ontvangen. De kracht van een sterk franchisenetwerk, met enorm betrokken ondernemers en een professioneel franchisegeverteam komt echt samen binnen Home Instead” – Nicole Wilkes-Kindt, Directeur Home Instead Nederland

De Nederlandse Franchise Trofee


De NFV Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. De Trofee wordt sinds 2004 uitgereikt en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Alleen door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) erkende formules die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen op het gebied van winstgevendheid, goede verdiencapaciteit en onderlinge communicatie komen in aanmerking voor de prijs. Leden van de vereniging kunnen franchiseketens nomineren. Een vakjury beslist aan de hand van de ontvangen documentatie en een presentatie gevolgd door vragen wie de vakprijs wint. De drie genomineerden dit jaar waren Home Instead Thuissservice, Kaldi en Sales Improvement Group.

__________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Wilt u meer informatie of beeldmateriaal ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Birte van der Zwan via 023 82 00 912 of mailen naar bvanderzwan@homeinstead.nl.

Over Home Instead Thuisservice 
Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt deel uit van Home Instead, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. Home Instead Thuisservice in Nederland is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 42 regio’s, van waaruit 2.300 CAREGivers maandelijks meer dan 125.000 uur dienstverlening aan 5.000 senioren leveren. De organisatie biedt naast pgb-zorg ook gecontracteerde zorg thuis via de Wmo en de Wlz.