Home Instead Zwolle en Apeldoorn bieden zorg thuis met een warm hart voor senioren

Terug naar overzicht

Zwolle – Op 1 november 2020 startte Angelino Martens een Home Instead Thuisservice in de regio Zwolle. “Bijna vier jaar geleden opende ik mijn eerste vestiging in Apeldoorn. De vraag in de regio Zwolle groeit en daarom ben ik een tweede vestiging gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Zwolle, Hattem, Zwartewaterland, Oldebroek, Elburg en Kampen. Ons team van zorgverleners ofwel CAREGivers, biedt gezelschap, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. Afgestemd op de persoonlijke behoefte en individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden we ook begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen en intensieve ondersteuning in de laatste levensfase.”

Ondersteuning en vergoedingen

Home Instead zorgt ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen, zoals veel senioren dat wensen. De zorgvraag stijgt de komende jaren. Angelino: “Onze manier van zorgverlening met oprechte persoonlijke aandacht past bij de wens om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Wij leveren zorg die varieert van een uur per week, een paar uur per dag tot 24-uurs zorg. Dat betalen klanten via een vergoeding op basis van een zorgindicatie of uit eigen middelen. Bijvoorbeeld rechtstreeks via de Wlz (Wet langdurige zorg), die vanuit het zorgkantoor wordt vergoed. Of via PGB (Persoons Gebonden Budget). We kijken samen met de klant wat mogelijk is.”


De CAREGiver die het beste past

We zijn 24/7 bereikbaar en zijn flexibel ingericht om snel de zorg te organiseren die nodig is. Vanuit het supportteam wordt gekeken wat de zorgvraag- en behoefte is. Aanvullend bekijken we op basis van de wensen van de klant welke CAREGiver het beste past. De klant heeft altijd de mogelijkheid om te wisselen van CAREGiver en dat is uniek in het zorglandschap. Het is zo belangrijk dat er een klik is, want dan ontvangt de klant de beste ondersteuning op maat.

Naast de benodigde zorg thuis voor de klant, biedt onze ondersteuning ook meer ruimte voor de partner, kinderen en/of mantelzorger. Wij zien de betrokkenen rond de klant als onze partners. Samen zorgen we ervoor dat de klant zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen.

Na het eerste zorgmoment bellen we met de klant of de contactpersoon en met onze medewerker. We weten dan direct of er wederzijds een klik is, of dat we onze hulp nog wat meer kunnen ‘finetunen’.”

Wat onze klanten zeggen…

“Onze klanten zijn tevreden. Dat koppelen ze rechtstreeks terug en zie je ook aan de reviews op Zorgkaart Nederland. We scoren gemiddeld een 9,5. In deze onafhankelijke reviews krijgen we complimenten als deskundig, betrouwbaar, proactief en meedenkend. Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt”

Wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met:Angelino Martens – 06 20 39 75 33 of AMartens@homeinstead.nl´╗┐