Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen heeft tijd en aandacht voor senioren

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Sittard-Geleen ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

Sittard- Op 1 november zijn Marie-Rose Vandenbergh en Dries Sonneveld de nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging in de regio Sittard-Geleen gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Beek, Beekdaelen, Sittard-Geleen, Stein en Brunssum. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen. 

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden de CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Persoonlijke drijfveren

“We worden in Nederland steeds ouder. Het liefst willen we daarbij zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Op een bepaald moment kan het zijn dat de alledaagse dingen zoals aankleden, boodschappen doen, koken, een wandeling maken, niet meer vanzelf gaan”, vertelt Marie-Rose.

Dries vervolgt: “Van onze beide ouders weten wij hoe groot de wens kan zijn om thuis te blijven wonen. Onze lange zoektocht naar passende hulp en de eigen ervaring als mantelzorgers, is voor ons de aanleiding geweest om ook senioren in de regio Sittard-Geleen de ondersteuning van Home Instead aan te bieden. Want dat gun je toch iedereen? Vanaf nu kunnen wij ook in deze regio senioren ondersteunen om zo lang mogelijk thuis te blijven, al dan niet samen met mantelzorger(s)”. 


Welbevinden

“Wij vinden het belangrijk dat u als klant zelf bepaalt hoe wij u ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van onze klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart geven wij vertrouwen en maken het verschil.”

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marie-Rose Vandenbergh of Dries Sonneveld via 046 436 3300 of mailen naar info.sittardgeleen@homeinstead.nl´╗┐