Tijd en aandacht voor senioren bij Home Instead Thuisservice Achterhoek

Terug naar overzicht

CAREGivers (zorgverleners) van Home Instead Thuisservice Achterhoek ondersteunen zelfstandig wonende senioren om gelukkig ouder te worden, met oprecht persoonlijke aandacht en ondersteuning in de vertrouwde thuisomgeving.

Groenlo – Op 1 februari zijn Doret Geutjes en Eric van Putten, naast hun vestiging Deventer, Lochem, Zutphen, een tweede Home Instead Thuisservice vestiging voor senioren in de regio Achterhoek gestart. De drijfveren van Home Instead zijn persoonlijke aandacht en betrokkenheid, die ook vanuit deze nieuwe vestiging worden geleverd aan senioren in de gemeenten: Berkelland, Bronckhorst, Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Doetinchem. CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De geleverde ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en afgestemd op de individuele wensen van de klant in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase, begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Eigen onderneming

Doret vertelt: “De allereerste klant die wij ruim 3,5 jaar geleden ondersteunden was Ben. Ben was mijn oom en woonachtig in Groenlo. Hij had zelf een zorgachtergrond en gaf bij aanvang van zijn ziekte aan dat hij nooit in een verpleeghuis terecht wilde komen en dus graag thuis verzorgd wilde worden. Door de onvoorwaardelijke inzet van zijn vrouw, dochter en familie en de ondersteuning van onze medewerkers en de overige zorgverleners, is dat gelukt. Door flexibel mee te bewegen met de behoefte van de klant en zijn familie, hebben we ervoor kunnen zorgen dat ook zij ‘in de benen’ konden blijven. Ondanks het gemis, kijken we met veel voldoening terug op de zorg voor Ben. De huisvesting van ons kantoor in Groenlo heeft een symbolische waarde, zowel voor Doret als Eric. Wij staan samen met onze CAREGivers in de startblokken om ook u van dienst te zijn. Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Om zo te zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.”

Welbevinden

“Wij vinden het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past. Samen met onze, door Home Instead getrainde, CAREGivers zijn wij er voor u! Vanuit ons hart maken we elke dag met vertrouwen het verschil.”

Bij ons gaat het om u!

De overheid zet sterk in op het zo lang mogelijk thuis laten wonen van senioren, om de zorgkosten terug te dringen. Hierdoor verdwijnen verzorgings- en verpleeghuizen grotendeels. Klanten thuis gelukkig maken met oprechte aandacht, tijd en kunde van onze CAREGivers, dat is ons doel. Onafhankelijk onderzoek, onder zowel onze klanten als onze medewerkers, geeft aan dat het ontvangen van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning, de belangrijkste onderscheidende kenmerken zijn van onze dienstverlening. En daarmee ook de grootste drijfveer voor het succes van Home Instead in Nederland.