Vacatures

Vind jij het ook belangrijk dat senioren zo lang en zo veilig mogelijk thuis kunnen blijven wonen? En zou je hier graag jouw steentje aan bijdragen? Heb je daarnaast een zorghart én sta je altijd klaar voor anderen? Dan is Home Instead Thuisservice op zoek naar jou. Samen maken we het verschil in het leven van senioren.

Werken  als CAREGiver

CAREGivers zijn voor ons de belangrijkste schakel in onze dienstverlening. Want met jouw levenslust en ervaring draag je bij aan een beter leven van senioren. Zij hebben jouw ondersteuning hard nodig. Het liefst werk je bij een organisatie waar je inzet dubbel en dwars wordt gewaardeerd. En waar je senioren echt helpt om langer zelfstandig thuis te wonen. Met ruimte om voldoende aandacht te geven én waarde toe te voegen aan het leven van de senior.

Je ondersteunt betrokken mantelzorgers en maakt écht het verschil. Je betekent ontzettend veel in het leven van senioren, omdat je met ieder van hen een persoonlijke relatie opbouwt. Loop je ergens tegenaan of maak je je zorgen over een klant, dan staat het supportteam van jouw vestiging dag en nacht voor je klaar. Dat vinden wij heel normaal! Zoek een vacature bij jou in de buurt, door je plaatsnaam of postcode in de zoekbalk in te vullen. 

Werken bij Home Instead

Home Instead ondersteunt senioren om langer en op een prettige wijze thuis te kunnen blijven wonen. Thuis staat daarbij voor meer dan alleen een woning. Het is vooral een gevoel van je thuis voelen, je geborgen en veilig voelen. Met de kernwaarden ‘Geef vertrouwen, Maak het verschil, Vanuit je hart’, laten we dagelijks zien dat er veel oplossingen zijn om langer thuis te blijven wonen.

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons gaat het welzijn van senioren vóór zorg. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid, bij zowel de senioren als onze medewerkers.