Dankjewel supportmedewerkers & CAREGivers voor het delen van de feedback!

Terug naar overzicht

Het succes van Home Instead Thuisservice wordt bepaald door de medewerkers. Zij zijn het hart van onze organisatie. Degenen die iedere dag het leven van de senior comfortabeler en kleurrijker maken door het geven van oprechte persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Voor ons zijn tevreden medewerkers minstens net zo belangrijk als tevreden klanten. Precies om die reden verzamelen we graag de feedback om tot een beter inzicht te komen en om te blijven verbeteren

Hoe ervaar je als CAREGiver of supporteammedewerker het werken bij Home Instead? Voel je je betrokken en waarom? Zijn er zaken die minder goed gaan? En krijg je als CAREGiver voldoende tijd en ruimte om oprecht te kunnen werken vanuit je hart?

Al deze informatie is voor ons heel waardevol. Het is de basis voor de match tussen klant en CAREGiver en de reden dat onze medewerkers met plezier en vanuit hun passie het verschil kunnen maken in de wereld van ouderenzorg.

Dankjewel supportmedewerkers & CAREGivers voor het delen van de feedback. Binnenkort presenteren we graag de resultaten!