Bij Home Instead Thuisservice vieren we iedere dag ouderendag!

Terug naar overzicht

Met elkaar koffiedrinken, een wandeling maken in het park of samen genieten van de vogels in de eigen tuin? Voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid maar voor veel ouderen een groot gemis.

Helft van de ouderen in Nederland is eenzaam

Wist u dat bijna de helft van de ouderen in Nederland eenzaam is? Vanuit Home Instead Thuisservice willen we dit patroon doorbreken.

Ouderenzorg moet anders en kan ook anders. Met vernieuwing, daadkracht en klantgerichtheid als uitgangspunt bevorderen wij iedere dag het welzijn van ouderen in de vertrouwde thuisomgeving, ook wanneer lichamelijke en geestelijke achteruitgang het leven moeilijker maakt.

Bij Home Instead vieren we elke dag ouderendag

Thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving is vaak dé hartenwens

Onze CAREGivers herkennen het als geen ander. Het thuis blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving is vaak dé hartenwens. 

CAREGiver aan het woord: ‘Bij vasculaire dementie krijgen de emoties soms de vrije loop. Juist in dit soort situaties is het belangrijk om omringd te worden door de eigen vertrouwde CAREGivers in de eigen omgeving.

Één van mijn klanten met vasculaire dementie kan enorm genieten van de arm om haar heen of de knuffel voor het slapen gaan.

We zijn specifiek geselecteerd en geschoold om ook in moeilijke en complexe situaties ons werk te kunnen doen en we krijgen de ruimte om een goede band met de klant op te bouwen. Op deze manier weten we hoe we de klant op een positieve manier weer rustig kunnen krijgen. Één van mijn klanten met vasculaire dementie kan enorm genieten van de arm om haar heen of de knuffel voor het slapen gaan. Voordat ik weg ga ‘s avonds moet ik de gordijnen openlaten zodat mevrouw ‘s ochtends naar buiten kan kijken, naar het zonnetje in haar eigen tuin. Op dit soort momenten realiseer ik me nog meer dat het juist om de kleine dingen gaat die het leven een stuk mooier maken.’

Home Instead Thuisservice maakt het mogelijk met thuiszorg voor ouderen op maat.

Wij zijn er voor u als senior, maar ook voor u als familie.