Winactie! Wie verdient het boek ‘Mantelzorg: geloof in eigen kunnen?

Terug naar overzicht

‘Bij ons gaat het om u!’ Als senior maar zeker ook als mantelzorger. Onze Supportteammedewerkers denken graag met je mee en zoeken altijd naar de juiste match met een CAREGiver. Want hoewel de klik tussen senior en CAREGiver centraal staat, houden we ook rekening met de praktische aspecten om de mantelzorger te ontzorgen.

Hoe ga je als mantelzorger om met dementie?

Nederland telt 4,4 miljoen mantelzorgers. Van deze mantelzorgers geven 610.000 mensen meer dan acht uur per week en langer dan drie maanden hulp aan een naaste. En ook al geeft dat veel voldoening, het kan ook erg zwaar zijn… Hoe ga je bijvoorbeeld als familie om als een geliefde een vorm van dementie treft?

‘Mantelzorg: geloof in eigen kunnen’

Speciaal voor mantelzorgers van mensen die te maken hebben met een vorm van dementie heeft Home Instead een boekje geschreven met herkenbare situaties en hoe hiermee om te gaan. Het boek ‘Mantelzorg: geloof in eigen kunnen’ biedt de mantelzorger praktische handvatten voor de zorg van naasten.

Ben of ken jij iemand die dit boekje verdient?

Laat het via onze Facebookpost van 26 juni weten door middel van een comment of tag de persoon die je het gratis boekje graag wilt geven. Vrijdag 3 juli maken wij de winnaar via Facebook bekend. Hoewel mantelzorgers de primaire verzorgers van hun dierbaren zijn, staan ze er nooit alleen voor. Er staat een team van deskundigen klaar, dat kan worden ingeschakeld wanneer dat nodig is. Lees hier meer over onze dienstverlening.