Onze medewerkers zijn de kracht achter ons succes!

Terug naar overzicht

Het is vandaag de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Wij zijn ons elke dag bewust van de kracht van onze medewerkers.  Vandaag staan wij extra stil bij het werkplezier, in wat ons betreft, de mooiste sector van het land!

 Een dikke 8, dat is het cijfer dat onze medewerkers geven voor het werken bij Home Instead Thuisservice, volgens het recentste tevredenheidsonderzoek. Medewerkers voelen zich trots, betrokken en gewaardeerd.

Onze medewerkers doen waar zij echt goed in zijn

Waar dat volgens ons aan ligt? De CAREGivers kunnen doen waar zij goed in zijn en waar hun hart ligt, mede doordat de supportteams de administratieve taken uitvoeren. Daardoor is er de tijd en ruimte om je klant een fijne ervaring te geven met aandacht en betrokkenheid.. Je hebt tijd om je te verdiepen in dat wat klanten willen. Je biedt een luisterend oor en een helpende hand. Het kunnen en mogen geven van voldoende aandacht aan de senior en daar de tijd voor hebben, beleeft 92% van onze CAREGivers.

Thuiszorg maar dan anders, mogelijk gemaakt door onze medewerkers

Onze CAREGivers dragen met plezier bij aan langer thuis blijven wonen, zoals de senior dat graag wil. Dagelijks kunnen werken vanuit de waarden: Geef vertrouwen, maak het verschil vanuit het hart. En dat is waar het om gaat bij werken in de zorg! Het verschil kunnen maken en echt plezier halen uit het ondersteunen van de klanten.

Zelf ook het verschil maken in de wereld van ouderenzorg?

CAREGivers van Home Instead bieden ‘metgezelschap’, hulp in & om huis en persoonlijke verzorging. De ondersteuning is aangepast aan de persoonlijke behoefte en is afgestemd op de individuele wensen van de senior in zijn of haar omgeving. Daarnaast bieden onze CAREGivers ook intensieve ondersteuning in de laatste levensfase en begeleiding bij dementie en chronische aandoeningen.

Meer weten of direct solliciteren? Klik hier.