Wij vieren iedere dag ouderendag!

Terug naar overzicht

Het is de eerste vrijdag van oktober en dat betekent dat het Nationale Ouderendag is. Samen naar het bos, even de dag doornemen of een eenvoudige ‘slaap lekker’ voor het slapen gaan. Voor bijna de helft van de Nederlandse senioren is dat helemaal niet vanzelfsprekend.


Ruim 500.000 senioren geven aan zich erg eenzaam te voelen. Als lid van de Nationale Coalitie tegen eenzaamheid ervaren wij dagelijks de gevolgen van langdurig eenzaamheid in de directe woonomgeving. Want ondanks dat thuis, in de eigen vertrouwde omgeving, de plek is waar veel senioren het liefste oud worden, kan het ook erg stil zijn.

Bij ons is het iedere dag ouderendag

Niet voor niets kiezen we binnen onze dienstverlening bewust voor vaste gezichten en gaan we opzoek naar de juiste match. Met voldoende tijd en aandacht krijgen onze CAREGivers de ruimte om een oprecht gesprek te voeren en er echt voor iemand te zijn. En dat is zeker in de huidige omstandigheden, wanneer veel activiteiten niet meer door kunnen gaan, heel belangrijk.

CAREGiver aan het woord:Dankzij maatwerk vinden we de juiste oplossing

Misschien maak je je als zoon of dochter zorgen om een familielid op leeftijd? Want ondanks dat je je voorneemt om even langs te gaan, te bellen of een kaartje te sturen schiet het er te vaak bij in. Vanuit Home Instead Thuisservice zijn we er niet alleen voor de senior, maar ook voor jou als familie. Samen zoeken we naar een oplossing op een manier hoe dat voor jullie het beste uitkomt. Ben je benieuwd wat we in jullie situatie kunnen betekenen? Klik door en bekijk direct welke vestiging het dichtst bij jou in de buurt zit.