'Het gaat om het echte contact' Home Instead Thuisservice West-Brabant-Oost

Terug naar overzicht

Het is inmiddels negen jaar geleden dat Home Instead Thuisservice werd opgericht. In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Niet alleen in kennis en ervaring maar ook in omvang. Vandaag de dag telt Home Instead maar liefst 33 vestigingen verspreid over het hele land.

Graag nemen we je mee naar de verhalen achter deze verschillende vestigingen. Wat is de drijfkracht? En wat maakt onze Franchiseondernemers zo bijzonder?

Deze maand vertelt Wendy van Liere onder andere over de zeer recente gebiedsuitbreiding van Home Instead Thuisservice WBO!

Home Instead Thuisservice Breda & Etten-Leur heet met ingang van 1 januari 2020 Home Instead Thuisservice WBO (West-Brabant-Oost), als gevolg van een gebiedsuitbreiding. Hierdoor kunnen en mogen we in een groter gebied meer senioren ondersteunen bij het zo lang mogelijk thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving.

Binnen Home Instead WBO staat de relatie tussen de CAREGiver en de klant centraal. Het gaat om het echte contact. Een betekenisvolle relatie tussen mensen die is gebaseerd op vertrouwen. Dat is waar de CAREGivers, het Supportteam en ik ons voor meer dan 100% voor inzetten!

Home Instead WBO zorgt ervoor dat meer senioren zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en wij laten zien hoe goed ouderenzorg kan zijn. We helpen mensen gelukkiger ouder te worden met aandacht en begrip van een vertrouwd gezicht, juist wanneer de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan.

Onze dienstverlening gaat uit van uw persoonlijke wensen en behoeften. U bepaalt welke ondersteuning u nodig heeft, op het moment dat u het wilt en wij zoeken samen met u naar een CAREGiver die bij u past en om u geeft. Wij zijn er voor u! Van 1 uur per week tot 24 uur per dag. Deze zorg kunnen wij leveren vanuit de Wlz, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Wij beschikken over de juiste kennis van de financieringsstromen en adviseren u bij het regelen van goede zorg.

Bij mijn oma heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het was dat zij in haar vertrouwde omgeving kon blijven wonen. Haar thuis, daar waar haar herinneringen lagen. Wij komen niet alleen voor zorg, maar wij komen voor u en ondersteunen niet alleen u, maar ook uw dierbare naasten. Ons doel is uw welbevinden vergroten.

In mijn werk als Human Resource Manager stonden mensen altijd centraal. Mensen zijn de belangrijkste schakel in persoonlijke dienstverlening, zeker bij Home Instead. Onze dienstverlening bieden wij in de regio West Brabant Oost, dit omvat de volgende plaatsen: Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Bavel, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Ulvenhout AC, Bavel AC, Baarle-Nassau, Etten-Leur, Zundert, Klein Zundert, Rijsbergen, Zevenbergen, Oosterhout, Dorst, Terheijden, Made, Raamsdonksveer, Geertruidenberg, Zevenbergschenhoek, Wagenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe en Drimmelen.

Vanuit Home Instead Thuisservice WBO staan wij voor u klaar!
Wendy van Liere, directeur Home Instead Thuisservice WBO