Wie zorgt er voor jou als mantelzorger?

Terug naar overzicht

Wat doe je wanneer je als mantelzorger het gevoel hebt dat het allemaal even te veel is? Of wie neemt de zorg over wanneer je op vakantie wilt? Je geeft met liefde de vertrouwde zorg en ondersteuning, maar tegelijkertijd heb je ook het gevoel dat je jezelf soms voorbijloopt. Dat moet en kan ook anders. Vanuit Home Instead Thuisservice bieden we daarom ook de mogelijkheid aan voor mantelzorgers om de zorg tijdelijk en/of gedeeltelijk uit handen te geven. Soms is loslaten veel krachtiger dan verdedigen of vasthouden.

Onze Supportteammedewerkers staan voor je klaar om samen op zoek te gaan naar een passende oplossing waarbij de match tussen klant, familie en CAREGiver centraal staat. Onze dienstverlening voldoet altijd aan onze 5 klantbeloften.Met de juiste aandacht, zoeken we naar een geschikte CAREGiver. Een vertrouwd en vast gezicht die de zorg even, of voor langere tijd, kan overnemen op de manier die bij jullie past en wanneer dat voor jullie uitkomt. Op deze manier kunnen we een stap extra zetten. Zo krijgen onze CAREGivers de ruimte om de klant écht te leren kennen.

Onze CAREGivers gaan altijd uit van wat iemand nog wel kan, ze houden rekening met het levensverhaal van de ander en proberen vanuit daar een band op te bouwen. Samen doen we er alles aan om de overgang van mantelzorger naar CAREGiver zo gemakkelijk mogelijk te maken.

“CAREGiver Elly weet wat ome Henk fijn vindt en handelt hier ook naar. Zo krijgt hij zijn koffie met een klein scheutje warme volle melk, in zijn favoriete mok, precies om 10.30 uur wanneer zij samen naar Lingo kijken.” – Review van familielid

We zijn er niet alleen voor de klant, maar juist ook voor de mantelzorger. Want hoe fijn is het als je met een gerust hart even wat tijd voor jezelf kunt nemen. Wanneer je goed voor jezelf zorgt kun je uiteindelijk nog meer voor een ander betekenen.

Ben je benieuwd wat onze CAREGivers in jouw situatie kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Bij ons gaat het om u, als klant, als werknemer maar zeker ook als mantelzorger.