Waarom het inschakelen van hulp heel gewoon is

Terug naar overzicht

Het liefst zou je altijd dezelfde zorg en aandacht aan je ouders willen geven als die ze vroeger zelf aan jou hebben gegeven. De geborgenheid, het gevoel dat je nooit alleen bent en de gezelligheid van in en om het huis. 


Veel kinderen hebben het gevoel dat ze tekortschieten wanneer zij de hulp inschakelen van een thuiszorgorganisatie. Het toegeven aan het feit dat je er nu eenmaal niet altijd kunt zijn voor een dierbaar familielid, dat kan lastig zijn. 

Het inschakelen van hulp kan uitkomst bieden voor de hele familie

Vanuit Home Instead Thuisservice herkennen we deze tweestrijd, maar we zien ook dat de zorg die geleverd wordt juist ondersteunend en verlichtend is.
Ondersteuning die bij u aansluit in plaats van andersom

Vanuit Home Instead bieden we ondersteuning op een manier die bij jullie familie past. Onze klantcoördinator maakt hierover afspraken die passen bij de persoonlijke situatie. Onze CAREGivers komen wanneer de senior dat wenst en we bieden de aandacht en zorg die jullie met elkaar als familie fijn vinden, door CAREGivers waar u zich prettig bij voelt. 

Vanuit het hart maken we het leven thuis prettiger

Onze CAREGivers zijn ervaren en goed getraind. Zij werken vanuit het hart en stemmen steeds de ondersteuning af op de persoonlijke wensen en behoeften.

Niet voor niets is de persoonlijke band en het vertrouwen tussen klant en CAREGiver de kracht achter onze organisatie. Samen maken we het leven thuis prettiger. Voor de senior en ook voor de familie. Zodat je gewoon weer zoon of dochter kunt zijn.