Zorgkaart Nederland

Terug naar overzicht

Een 9,2 dat is het gemiddelde rapportcijfer op Zorgkaart Nederland uit bijna 500 waarderingen!

Met de komst van het onafhankelijke platform werkt Zorgkaart Nederland aan meer openheid in de zorg. Een gedachte die wij als Home Instead Thuisservice delen en aanmoedigen. 

Bij ons gaat het om u! Om u als senior, maar zeker ook om jou als familielid of als mantelzorger. Naast ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek kunnen klanten het hele jaar door hun ervaring delen op het onafhankelijke platform Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op Zorgkaart Nederland delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben).

Zorgkaart Nederland helpt zowel de zorgvrager als de zorgprofessional.
Mede dankzij deze reviews zijn wij in staat om onze dienstverlening verder aan te laten sluiten op de klantwens.

Waarderingen op ZorgkaartNederland voor Home Instead Thuisservice Eindhoven

Alleen al in 2021 zijn er tot nu toe 200 waarderingen toegekend verdeeld over verschillende vestigingen. Het gemiddelde daarvan is op dit moment een 9,2! Een resultaat dat wij alleen kunnen bereiken dankzij de tomeloze inzet van onze gepassioneerde CAREGivers en gedreven supportteammedewerkers. Dankzij hen zijn wij als organisatie in staat om écht een verschil te maken in de wereld van ouderenzorg.

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen om een waardering achter te laten. Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? 

Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.