98% van onze klanten zou ons aanbevelen op Zorgkaart Nederland uit ruim 305 waarderingen!

Terug naar overzicht

Bij ons gaat het om u! Om u als senior, maar zeker ook om u als familielid of als mantelzorger. Met elkaar streven we naar meer openheid in de zorg.


Naast ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek kunnen klanten het hele jaar door hun ervaring delen op het onafhankelijke platform Zorgkaart Nederland. Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op Zorgkaart Nederland delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben).

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland helpt zowel de zorgvrager als de zorgprofessional.
Mede dankzij deze reviews zijn wij in staat om onze dienstverlening verder aan te laten sluiten op de klantwens.

Verschil maken in de wereld van ouderenzorg

Meer dan trots zijn we dan ook ons rapportcijfer van een 9,2 uit ruim 300 waarderingen! Een resultaat dat wij alleen kunnen bereiken dankzij de tomeloze inzet van onze enthousiaste en gedreven CAREGivers en Supportteammedewerkers. Dankzij hen zijn wij als organisatie in staat om een écht verschil te maken in de wereld van ouderenzorg.

Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen om een waardering achter te laten. Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt?

Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.