Een 9,1 dat is het cijfer dat Home Instead Thuisservice krijgt

Terug naar overzicht

Met de komst van het onafhankelijke platform werkt ZorgkaartNederland aan meer openheid in de zorg. Een gedachte die wij als Home Instead Thuisservice delen en aanmoedigen. Met het verzamelen van de verschillende reviews worden niet alleen de zorgvragers geholpen, ook voor ons als zorgorganisatie is het een manier, naast het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, om onze dienstverlening verder aan te scherpen op de klantwens. Wat gaat er wel goed en waar kunnen we nog in verbeteren?

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen over de zorg die zij of hun naasten ontvangen (hebben). Zo kun je op een overzichtelijke manier eenvoudig inzien welke organisatie het beste bij je past.

Op dit moment heeft Home Instead Thuisservice als organisatie een mooi aantal waarderingen op haar naam staan en scoren we een 9,1 als gemiddeld cijfer! Een prachtig resultaat. Niet alleen zijn we trots op de mooie waarderingen van onze klanten en de mantelzorgers, we zijn ook trots op alle CAREGivers en Supportteammedewerkers die dit mogelijk maken. Zij zijn de belangrijkste schakel binnen onze dienstverlening waardoor we dagelijks écht een verschil kunnen maken. Graag bedanken wij iedereen die de moeite heeft genomen voor het achterlaten van een waardering. Dankzij jullie inzichten kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren, zodat de wereld van morgen er nog mooier uitziet!

Ben je benieuwd naar al onze waarderingen of wil je zelf een review achterlaten op Zorgkaart Nederland voor een vestiging waar je ervaring mee hebt? Klik hier direct door naar onze verzamelpagina om de juiste vestiging te vinden.